Insatstävling, traditionellt mete. Torsdag 17 Juli i Andåssjön.

Insatstävling, traditionellt mete.

Torsdag 17 Juli i Andåssjön.
Utgång 17.30. Tävling 18.00-20.45
Skyltat från Älvros.
Toppknutet spö och kastmete.
Mäskning ej tillåtet.

DM i mete
avatar

I lördags kämpade ett femtiotal fiskare om DM-titlar och SM-platser när klubben arrangerade årets DM i traditionellt mete i Ljusnan vid Byn. Vädrets makter var inte med oss denna dag då det regnade i stort sett hela tiden. Vi vill tacka alla fiskare som kämpade på och behöll det goda humöret trots trögt fiske, blöta kläder och frusna kroppar.

Bland klubbens deltagare fiskade Tore Hägglund hem en silvermedalj i äldre herrveteranklassen och Kerstin Hägglund deltog i det lag som vann guld i damveteraner.

Resultaten finns nu inlagda på resultatsidan.

Inbjudan till DM i mete 2014

Klicka här för att se inbjudan.

Parpimpel torsdag 3 april

GRATTIS Kerstin och Tore Hägglund till segern i par pimpeln

En tävling som vi gubbar får ta igen nästa år för de 3 högsta vikterna tog damerna.

1 Kerstin Hägglund
2 Annelie Erlingsson
3 Gunilla Beckius

Grattis

Lite om Lofsdalscupen och insattsen i Glöte
avatar

Ja då har helgens tävlingar genomförts med fantastiska penning priser  och varupriser en stor eloge till Lofsdalen/Glöte fvo samt Trapper för en trevlig och rolig afterfishing samt god mat.

Segrare i Glöte på fredag blev Loe Eriksson Svegs sfk
Lofsdals cupen på Lördag vann Per Erik Friberg Svegs sfk
och segrare Söndag blev Tore Hägglund Svegs sfk som även tog hem cupen på högsta vikt på 2 tävlingar

Resultatlista

Nordiska mästerskapen i pimpel 2015

Svegs Sportfiskeklubb kommer att stå som arrangörer för Nordiska Mästerskapen i pimpelfiske 2015.

Det kommer bli en spännande  och rolig uppgift som vi ser fram emot. Planerandet är i full gång och vi har redan nu börjat titta på vilka vatten som kan vara tänkbara på tävlingsdagen den 14 mars nästa år.

Läs mer om detta på sveg.se genom att klicka här!