Rapport från tvådagars tävlande på Siksjön

När Karl Hedin-cup ställdes in valde Svegs Sportfiskeklubb att ändå ordna tävlingar runt Sveg denna helg. I två dagar har det tävlats på Siksjön. I lördags på den södra delen och idag på den norra delen.

Helgen bjöd på för pimpelfiske extrem värme och Siksjön bjöd på sitt vanliga fiske, få men stora abborrar och en hel del mört för vissa tävlande.

Förutom enskilda tävlingar varje dag var det också en totalcup för helgen där den totala vikten avgjorde. Mille Granfeldt från SFK Ljusnan vann juniorklassen. Maud Eriksson, Svegs SFK, visade att takterna finns kvar och vann båda dagarna samt totalcup. Totalcupen för herrar vanns av Anders Paschen, Gimo FFF. Resultaten från helgen hittar ni längre ner i detta inlägg.

Klassegrare lördag: Junior Mille Granfeldt, dam Maud Eriksson, herr Anders Paschen, herrveteran Nils-Erik Norderud.

Klassegrare söndag: Junior Mille Granfeldt, dam Mau Eriksson, herr Daniel Eriksson, herrveteran Loe Eriksson.

Som en extra krydda lottades ett presentkort ut i varje klass. Gunilla Turdell och Anders Paschen hade turen på sin sida i lottdragningen. Mille Granfeldt fick även han ett fint presentkort.

Svegs SFK vill särskilt tacka Karl Hedin AB för skänkta presentkort, Alexander Wallström för utlåning av parkering, Reaxcer för plogning och Svegs FVO och Älvros FVO för utlåning av Siksjön.

Download (PDF, Unknown)

Download (PDF, Unknown)

Download (PDF, Unknown)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*