Bli medlem i Svegs Sportfiskeklubb

Svegs Sportfiskeklubb är en förening som har en rad aktiviteter för sina medlemmar så som klubbtävlingar i fiske samt olika trivselaktiviteter. Dessutom har vi bland annat två båtar som klubbens medlemmar kan använda.Löser du även medlemskap i Sportfiskarna genom klubben får du tidningen Svenskt Fiske 4 gånger per år, 10-15 % rabatt på fiskeutrustning hos många fiskeaffärer, samt en hel del andra förmåner. Du kan läsa mer om Sportfiskarna och förmånerna med medlemskapet på deras hemsida: www.sportfiskarna.se. Ska du fiska DM och SM-tävlingar måste du vara medlem i Sportfiskarna.

Medlemsavgifter för 2016:

• Junior inkl. anslutn.avg. till Sportfiskarna     155 kr
  • Senior inkl. anslutn.avg. till Sportfiskarna     310 kr
  • Familj inkl. anslutn.avg. till Sportfiskarna     450 kr
  • Junior, enbart klubbmedlem                       50 kr
  • Senior, enbart klubbmedlem                      100 kr
  • Familj, enbart klubbmedlemmar                 150 kr

Medlemsavgifterna betalas in till bankgiro 5052-0063 och glöm inte ange ett personnummer som meddelande.

När du genomfört din betalning via internet så behöver vi sedan följande information som man kan skicka till oss via vår kontaktsida:

•         Namn
  •         Postadress
  •         Personnummer
  •         Telefon bostad
  •         Familjemedlemmarnas namn och personnummer

På vår hemsida får du också löpande information om klubbens aktiviteter. Här finns även tävlingskalandern där vinterns tävlingar kommer att fyllas på eftersom vi får vetskap om dem.

Har du några idéer till tävlingar eller aktiviteter så tar vi mer än gärna emot förslag. Hör i så fall av dig till någon i styrelsen.

Våra medlemmar har en stor erfarenhet av fiske i alla dess former, och vi sprider gärna våra kunskaper till nya medlemmar. På klubbens hemsida hittar du kontaktinformation.

Byte till bankgiro

Observera att klubben har gått över till bankgiro varför ni inte längre kan betala in till det plusgirokonto vi haft tidigare. Vårt bankgironummer är: 5052-0063.

Svegs Sportfiskeklubb