Härjedalscupen 2022 avgjord

Helgens bataljer i Härjedalsskogarna är nu avklarade. Idag har ett tappert gäng pimpelfiskare kämpat på Masjön, Älvros.

Många av lördagens tävlande valde att ställa in tävlandet på söndagen. En bidragande orsak var säkerligen helgens kyla. Termometern visade på -20 grader på väg till tävlingsvattnet idag. När väl tävlingen drog igång hade dock temperaturen stigit lite grann. Tävlingen kortades till tre timmar. De fiskande tyckte trots lägre temperatur på söndagen att förutsättningarna var bättre än under lördagen.

Masjön bjöd på ett bra och jämnt fiske idag. Många fina vikter med Ove Roséns toppvikt på strax över 7 kg. Dagens resultat ses nedan.

I totalcuperna segrade Lars Gullstrand i herrveteran, Kicki Ihregren Torstensson i dam och Kim Bergkvist i herrseniorklassen. Enda junioren, Dennis Söderström kämpade förtjänstfullt båda dagarna. Ett grattis till alla som placerat sig bra under båda tävlingarna och i totalcupen. Även ett beröm till alla som deltagit i helgen i det tuffa vädret. Bra kämpat!

Vi vill också tacka de som hjälpt till att ordna  tävlingar och hamburgare. Dessutom ett tack till Älvros och Sveg-Herrö FVO som lånat ut sjöarna.

Vi hoppas kunna återkomma med en ny cup nästa år och då med lite mildare väder.

Download (PDF, Unknown)

Download (PDF, Unknown)

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*